Thank you everybody. Our campaign is now over.
Säkra en klubblokal till de unga i Harrie FF
kr20 raised
0% of kr100k goal
1 contributor
0 days left
Ended Aug 30, 2013
Kan vi bygga en klubblokal tillsammans?

Fotbollsföreningen Harrie FF har kämpat mot alla odds för att efter avslag på avslag på bygglov äntligen genom media och andra vägar fått ett godkännande på att man får bygga en egen klubblokal på sin fina ...
Kan vi bygga en klubblokal tillsammans?

Fotbollsföreningen Harrie FF har kämpat mot alla odds för att efter avslag på avslag på bygglov äntligen genom media och andra vägar fått ett godkännande på att man får bygga en egen klubblokal på sin fina träningsanläggning.
Vi tror att en klubblokal skapar ytterligare en dimension i föreningen och ger oss många spännande möjligheter till möte mellan människor i föreningen, alltifrån samvaro inom de olika lagen till fester, föreningsmöten mm.

Vi saknar ännu så länge komplett finansiering till bygget, dock har vi en bra grundplåt genom de pengar som St Harrie IF förfogar över, men det räcker inte. VI BEHÖVER HJÄLP!
Om lokalen skall förverkligas enligt de skisser som tagits fram måste vi samla in pengar samt sänka kostnaderna. Ju fler vi är som hjälper till, desto lättare blir det. Vi vet att det går! När vi byggde klubblokalen på Harrievallen i Kävlinge kostade det föreingen endast 100000 kronor, resten finansierades via stiftelser, fonder, sponsorer samt eget arbete. Totala budgeten var då strax under 2 000 000 kronor. Vi samlade alltså in 1 500 000 kronor.

Alla vi som bryr oss om att våra barn i Sverige och i detta fallet Kävlinge har goda förutsättningar för sport och kul låt oss gå ihop och göra vad vi kan för dem! Även den minsta gåva är en litet steg mot målet!
Activity highlights See all1
Follow this campaign to receive updates by email.

People just like you

People just like you have raised $129,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions