Помогнете на младите студенти по право
90 raised
6% of €1.5k goal
6 contributors
0 days left
Ended Jan 20, 2015
Най-престижното международно състезание по търговска медиация - ICC Mediation Competition ще се проведе в Париж, Франция в периода 06. 02. - 12.02.2014г. Тази година, единствен от всички университети от цяла България, е избран отборът на УНСС.

Тази година, единствено от всички български университети, е избран отборът на УНСС, който ще представи България на най-престижното състезание по търговска медиация, което ще се проведе в Париж, Франция в периода 06. 02. - 12.02.2014г.

Състезанието по международна търговска медиация ICC International Commercial Mediation Competition (ICCMediationWeek) се провежда ежегодно под егидата на Международната търговска камара и нейния център по медиация в Париж, Франция. Целта на инициативата е да подкрепи разбирането, че бъдещето принадлежи на новите, алтернативни начини за разрешаване на спорове. 

Форматът и начинът на провеждане на ICCMediationWeek са уникални – отбори, съставени от 2- ма до 4-ма участника, представляват международни компании като страна по търговско правен спор. В рамките на 85 минути двете страни следва да постигнат споразумение с помощта на  медиатор с дългогодишен опит. 

Разходи за транспорт и престой на участниците в Париж в периода 06.02.2014 – 12.02.2014 :

            Самолетни билети двупосочни, общо за тримата участници – 500 евро. 

            Разходи за нощувки и престой – 1000 евро стая за тримата участници

Във връзка с решението на Организаторите беше проведен изпит и бяха избрани най–добрите кандидати:

  1. Мариян Канев 
  2. Елена Шопова 
  3. Мая Стоянова - треньор на отбора

Ще Ви бъдем много благодарни, ако финансирате отбора на УНСС, тъй като тази година той е единственият избран от организаторите сред университетите в България.

 

Activity highlights See all6
Follow this campaign to receive updates by email.

People just like you

People just like you have raised $130,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions