Campaign extended! Our deadline has passed but you can still help.
110,- og et barn går fri for sexslaveri!
kr13,690 raised
68% of kr20k goal
49 contributors
4 Years running
***************SE VIDEO********
For 20.000 kr kan Maiti Nepal redde 180 piger fra at ende i sexslaveri.
Maiti Nepal (www.maitinepal.org) har gennem 21 år vundet adskillige internationale priser, og har til dato reddet 25.000 piger fra menneskehandel.

Maiti Nepal er en nepalesisk hjælpeorganisation, stiftet i 1993 af Anuradha Koirala, som, under en rejse til Indien, forvildede sig ind i et af verdens største Red Light Districts. Hun chokeredes over, hvor  mange nepaliske piger, helt ned til syv-årsalderen, som blev holdt som sexslaver under umenneskelige forhold i de mange bordeller. Herefter viede hun sit liv til at redde disse piger hjem og kæmper utrætteligt for at forhindre andre i at lide samme skæbne. Til dato har Maiti Nepal reddet 25.000 piger fra tvungen prostitution og, dybt imponerede af Anuradhas resultater, har MAD-I (Make A Difference Initiatives) med bistand fra topvirksomheder besluttet at hjælpe hende redde endnu flere piger. Og vi har brug for din støtte. For kun 110,- kr redder du et barn fra sexslaveri og da det skønnes, at minimum 12.000 unge kvinder og børn årligt forsvinder ind over de åbne grænser mellem Nepal og Indien er hver en krone kærkommen i kampen for at redde piger og fange menneskesmuglere ved grænsen. 

 Maiti Nepal har fået tildelt 30 priser for deres arbejde, inklusiv CNN Hero of the year 2010.

Nogle af de piger, som er tidligere ofre for menneskehandel, vælger at arbejde for Maiti Nepal. De kender menneskehandel ind til benet, og de patruljerer den frie grænse mellem Nepal og Indien for mistænksom aktivitet. Hver eneste dag redder Maiti Nepal 10 piger ved grænsen. Det er lokalsamfundet og pigerne, der tager et ansvar. De tager ansvar for sig selv, for sårbare piger, og for Nepal som helhed. Hjælp os med at hjælpe dem, som hjælper hinanden. På forhånd tak for din støtte.

Activity highlights See all49
Follow this campaign to receive updates by email.

Maiti Nepal - 110,- og red en pige for sexslaveri Community

Our community shows our leading supporters and the contributions they've made or inspired by sharing our campaign.

to get your personal share link and see your position in our community.

How it works
To appear in our community, simply make a contribution to our campaign and show your name, or inspire a contribution from someone else by sharing your personal link (below). The more contributions you make or inspire, the higher you'll go and the more the campaign will benefit.

People just like you

People just like you have raised $126,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions