Please visit our new campaign, GIRONA PELS REFUGIATS
GIRONA PELS REFUGIATS 2
2,670 raised
76% of €3.5k goal
39 contributors
0 days left
Ended Jul 19, 2016

Davant la nul·la resposta de la UE i les seves institucions per a fer front a la crisi humanitària més important del s.XXI són moltes les organitzacions i sobretot voluntaris que s'estan mobilitzant per oferir tota l'ajuda logística possible , de recursos materials o de qualsevol servei que pugui ser útil als diferents camps de refugiats que s'estan creant.

Des de Girona s'ha format un petit grup de voluntaris que ens desplaçarem en primera instància fins al camp d'Idomeni, a la frontera entre Grècia i Macedònia. Els nostres objectius són prioritàriament finançar i transportar tot el material possible fins al camp de refugiats. Tenint en compte que les necessitats són canviants, hem dissenyat tres línies d'actuació:

1) Hem organitzat una recollida de roba i medicaments que enviarem amb un contenidor des del port de Barcelona juntament amb el material que han recollit uns companys de Montcada (https://www.facebook.com/SOSRefugiatsMontcada/). Aquesta primera fase la donaríem per conclosa. Mai es recolliria suficient material però el que hem recollit sobrepassa les nostres expectatives inicials.

2) Voluntaris que estan treballant actualment a Idomeni ens han explicat i recomanat impulsar un sistema de micromecenatge per poder recollir diners que ens serveixin per comprar i subministrar tot tipus de material necessari que més urgeix al camp durant el dia a dia d'aquest (guants, botes d'aigua, llenya, ampolles d'aigua...). Tots els diners recollits en aquesta campanya de micromecenatge aniran destinats a la compra de material per als refugiats i per cobrir totes aquelles necessitats bàsiques que sorgeixin en el mateix. (Aquests diners aniran íntegrament destinats a cobrir necessitats dels refugiats. Totes les despeses del grup de voluntaris aniran a càrrec propi: viatge fins allà, allotjament, àpats...).

3) Aconseguir fer el màxim de difusió de la tasca de voluntariat que estem realitzant per poder aconseguir el màxim finançament per a la compra del material i, a la tornada, compartir totes les tasques amb les quals hem col·laborat, donar detalls de com s'han invertit totes les donacions i animar a tothom que es vulgui afegir al grup de voluntaris a fer-ho.

Si teniu qualsevol dubte o pregunta podeu contactar amb nosaltres a través de:

refugirvoluntaris@gmail.com

Grup de voluntàries de Gironès (Facebook / Twitter)

Moltíssimes gràcies per endavant.

Highlights

See all activity39

Updates

Subscribe to receive updates by email.

Activity

People just like you

People just like you have raised $205,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions