Campaign extended! Our deadline has passed but you can still help.
GIRONA PELS REFUGIATS
2,510 raised
72% of €3.5k goal
58 contributors
2 Years running
Per motius logístics hem iniciat una altra campanya de recaptació que trobareu al següent enllaç: http://fnd.us/b17CW4
Moltes gràcies per totes les aportacions que ja heu fet fins ara! Quan tornem crearem un document per fer transparents les despeses.

Davant la nul·la resposta de la UE i les seves institucions per a fer front a la crisi humanitària més important del s.XXI són moltes les organitzacions i sobretot voluntaris que s'estan mobilitzant per oferir tota l'ajuda logística possible , de recursos materials o de qualsevol servei que pugui ser útil als diferents camps de refugiats que s'estan creant. 

Des de Girona s'ha format un petit grup de voluntaris que ens desplaçarem en primera instància fins al camp d'Idomeni, a la frontera entre Grècia i Macedònia. Els nostres objectius són prioritàriament finançar i transportar tot el material possible fins al camp de refugiats. Tenint en compte que les necessitats són canviants, hem dissenyat tres línies d'actuació:

1) Hem organitzat una recollida de roba i medicaments que enviarem amb un contenidor des del port de Barcelona juntament amb el material que han recollit uns companys de Montcada (https://www.facebook.com/SOSRefugiatsMontcada/). Aquesta primera fase la donaríem per conclosa. Mai es recolliria suficient material però el que hem recollit sobrepassa les nostres expectatives inicials. 

2) Voluntaris que estan treballant actualment a Idomeni ens han explicat i recomanat impulsar un sistema de micromecenatge per poder recollir diners que ens serveixin per comprar i subministrar tot tipus de material necessari que més urgeix al camp durant el dia a dia d'aquest (guants, botes d'aigua, llenya, ampolles d'aigua...). Tots els diners recollits en aquesta campanya de micromecenatge aniran destinats a la compra de material per als refugiats i per cobrir totes aquelles necessitats bàsiques que sorgeixin en el mateix. (Aquests diners aniran íntegrament destinats a cobrir necessitats dels refugiats. Totes les despeses del grup de voluntaris aniran a càrrec propi: viatge fins allà, allotjament, àpats...).

3) Aconseguir fer el màxim de difusió de la tasca de voluntariat que estem realitzant per poder aconseguir el màxim finançament per a la compra del material i, a la tornada, compartir totes les tasques amb les quals hem col·laborat, donar detalls de com s'han invertit totes les donacions i animar a tothom que es vulgui afegir al grup de voluntaris a fer-ho. 

Si teniu qualsevol dubte o pregunta podeu contactar amb nosaltres a través de:

refugirvoluntaris@gmail.com 

Grup de refugiats Girona (Facebook)

Moltíssimes gràcies per endavant. 

Activity highlights See all61
Follow this campaign to receive updates by email.

People just like you

People just like you have raised $122,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions