Campaign extended! Our deadline has passed but you can still help.
Toby, het wonderhondje!
1,068 raised
55% of €1.9k goal
64 contributors
4 Years running

Dit is de link die je kunt gebruiken mocht je willen doneren om Toby een goede toekomst te kunnen geven. Toby is de mascotte van de FB groep: Nederlanders in het buitenland. 

Toby is het hondje wat in Brazilie is aangereden en voor dood aan de kant van de weg is achtergelaten. Mensen vonden het niet de moeite waard om te kijken of Toby sowieso nog wel leefde. Gelukkig zijn er mensen zoals Robert Moerman, die Toby  heeft opgepakt en zag dat hij nog leefde. De dierenarts bevestigde later dat Toby al in shock wat had betekend dat hij binnen het uur was overleden als Robert hem niet opgepakt. Toby heeft ondertussen al veel dierenartsbezoeken gehad, en heeft daardoor weer een toekomst met kwaliteit van leven. Daarom is er geld nodig!

✅ P.s. Het klopt dat de naam op het Paypal account Yvonne Hulsmann is. Zij fungeert als tussenpersoon aangezien Robert geen Fundrazr website kan aanmaken aangezien deze website niet beschikbaar is in Brazilie. Dit is vertrouwd, en Robert zal alle sponsorgelden via Paypal ontvangen.  Mocht je hierover vragen hebben, stuur dan Yvonne of Robert een PB via FB. 

Highlights

See all activity67

Updates

Subscribe to receive updates by email.

Activity

People just like you

People just like you have raised $176,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions