Campaign extended! Our deadline has passed but you can still help.
Milan en Denan: twee broertjes, een zeldzame ziekt
412 raised
21% of €2k goal
10 contributors
4 Years running
Stel je eens voor dat je een kind hebt met een ziekte die zo zeldzaam is, dat zelfs de meeste doktors er nog nooit van gehoord hebben. Stel je eens voor dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd om er achter te komen wat de beste zorg voor ...

Stel je eens voor dat je een kind hebt met een ziekte die zo zeldzaam is, dat zelfs de meeste doktors er nog nooit van gehoord hebben.

Stel je eens voor dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd om er achter te komen wat de beste zorg voor je kind is, terwijl niemand eigenlijk weet wat die beste zorg zou moeten zijn.

Stel je eens voor dat je elke dag bezorgd bent.

Stel je eens voor dat het bijna elf jaar duurt voordat je er eindelijk achter komt wat de juiste diagnose is voor je kind.

Stel je eens voor dat wat je net ontdekt hebt met betrekking tot je oudste kind, ook van toepassing is voor je jongste....

 

Stel je eens voor dat hoe meer je over deze ziekte leest en leert, hoe pessimitischer de toekomst er voor twee van je drie kinderen uit gaat zien.

Stel je eens voor dat je een beetje hoop krijgt door mee te kunnen doen aan een speciaal onderzoek, maar dat je daarvoor af moet reizen naar Amerika en zelf voor de vliegtickets moet zorgen.

Stel je eens voor dat je een normaal leven probeert te leven met drie kinderen en een eigen zaak, terwijl twee van je kinderen een hele zeldzame ziekte hebben en een hoop zorg vereisen.

 

Stel je eens voor dat je weet dat er mensen op deze wereld zijn die een verschil kunnen maken.

 

Stel je eens voor wat een opluchting het zou zijn als dankzij deze mensen dit gezin naar Amerika kan komen om meer te leren over Alstrom Syndrome en wat de toekomst zou kunnen brengen.

 

Stel je eens voor hoe jij je zou voelen als jij een van die mensen bent die dit gezin kan helpen.

Als je nu geld overmaakt via de ING bank (# 681417226) of via Paypal/ Credit Card, hoef je dat niet langer voor te stellen: jij ben nu een van die mensen!

Activity highlights See all13
Follow this campaign to receive updates by email.

People just like you

People just like you have raised $130,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions