Campaign extended! Our deadline has passed but you can still help.
Help them for winter: Srećko the dog and his friends need insulated kennels
270 raised
25% of €1.1k goal
8 contributors
47 Weeks running

Please help Miss. Snežana to raise money for dog kennels for dogs she rescued. Dogs are just wonderful, and those who should have cared for them, abandoned them but Snežana made it her responsibility to  care for them, but she needs our help now.

Miss. Snežana is taking great care for more than 100 abandoned dogs and cats in Serbia and she's doing that for years now. She rescued tens of stray dogs and cats from the street.
She lives on her pension (barely enough for her) and she has to take loans for care costs for those animals in her yard and on the streets that she's feeding and fighting to save.
I spotted dog Srećko, when she found him on a junk yard and with some financial help she managed to save him.
She took him to the vet and she is taking great care of him, and other dogs and cats. Since winter is almost here we need to provide them isolated dog kennels and to rent another yard. For this purpose we would like to collect 1.100 EUR, what is enough for 12 big dog kennels (for 24 dogs) which is neccesary, other dogs will live with her in her house.

‼️‼️‼️ Please help those lovely creatures, forgotten and abandoned by those, who should have taken care of them, because those animals are giving back a lot of love and affection and they didn't choose to be abandoned. Help them, to survive the winter and to find forever homes. They are worth it. And I know, that by helping them you are doing something life changing. Their lives depend on this.
⚠️⚠️⚠️Every donation matters, because they bring those dogs warmth and hope for survival.

 

Prosimo, pomagajte gospe Snežani pri zbiranju denarja za izolirne pasje hiške, za nekoč potepuške pse, ki jih je rešila in jih rešuje, ta prekrasna bitja, ki so jih zapustili tisti, ki bi morali skrbeti zanje, zdaj pa zanje skrbi gospa Snežana, ki potrebuje našo pomoč.

Gospa skrbi v Srbiji za več kot 100 zapuščenih psov in mačk, od tega jih ima več kot 70 doma, ostale hrani na terenu, kar dela že dolga leta. Doslej je rešila stotine psov in mačk z ulic in gozdov. Preživlja se s svojo borno pokojnino in bremenijo jo številna posojila, s katerimi skrbi za živali, ob pomoči donatorjev, ki ji velikodušno pomagajo. A te donacije žal ne zadostujejo. Svoje življenje je posvetila živalim in tako vse dni v tednu skrbi zanje: rešuje jih, hrani, pelje po potrebi v veterinarsko oskrbo in drugo. Vse to pa veliko stane in tudi ves njen čas gre za to poslanstvo.

Sam sem ji priskočil na pomoč, ko sem videl slike shiranega psa Srečka na smetišču, napol brez dlak, bolnega, shiranega, ki so ga napadali drugi potepuški psi. V zadnjem trenutku – preden bi ga drugi psi raztrgali - ga je rešila in ga odpeljala na varno. V dobrem mesecu je postal povsem drug pes, zdrav, rejen, primerno veterinarsko oskrbljen, brez parazitov. Zato ga je gospa Snežana tudi poimenovala Srečko.

Zdaj pa je zima že pred vrati in psi, ki so sicer krasno oskrbljeni, potrebujejo bolj urejen vrt in izolirane hiške za zimo. Zunaj živečih psov ima vsaj 24 in za toliko potrebuje 12 toplotno izoliranih hišk, kot tudi povečan vrt. Strošek tega je 1.100 EUR. Ostale živali pa bodo še naprej živele v njeni hiši.

Prosim vas, da pomagate tem prekrasnim bitjem, pozabljenim in zapuščenim s strani tistih, ki bi morali skrbeti zanje, bitjem, ki ne poznajo meja in narodov, ampak so tisočletja ob človeku, da mu pomagajo. Pomagajte jim, da preživijo zimo in da bodo tako nekoč dobile tudi svoj zavedno dom. Tega si res zaslužijo. Ne moremo pomagati vsem živim bitjem na svetu, a razliko naredimo že s tem, da nekaterim. Ni lepšega, kot videti srečnega psa ali mačko, ki so bili vajeni živeti na cestah in smetiščih, ko dobijo naprej skrbnika, nato pa svoj zavedno dom. Občutek je neopisljiv in občutek, da smo jim pomagali, resnično napolni srce.

Vsi prispevki so več kot dobrodošli, s tem bodo korak bližje k temu, da bodo zdravi preživeli zimo in nekoč razveseljevali neko družino ali posameznika. Gospa Snežana je preverjena in je res odlična skrbnica teh psov in mačk.

 

Highlights

See all activity8

Updates

Subscribe to receive updates by email.

Activity

People just like you

People just like you have raised $182,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions