Thank you everybody. Our campaign is now over.
Help de jeugd van Csanadpalota (Hongarije)
595 raised
24% of €2.5k goal
8 contributors
0 days left
Ended Sep 15, 2014
De kinderen en de jeugd van Csanadpalota zoeken opvang en speels vermaak tijdens de schoolvakanties.Om dit te realiseren hebben we u hulp nodig! Wil jij hen helpen? Dit kan door een bijdrage te storten of claim één van de "perks" hiernaast afgebeeld.

De kinderen en de jeugd van Csanadpalota zoeken opvang en speels vermaak tijdens de schoolvakanties.Om dit te realiseren hebben we u hulp nodig! Wil jij hen helpen? Dit kan door een bijdrage te storten vanaf 5 € of claim één van de "perks" hiernaast afgebeeld en ontvang het vermelde artikel als geschenk (* btw en verzendingskosten inbegrepen!)

Csanadpalota is een klein plattelandstadje in het zuid-oosten van Hongarije. Het stadje telt +/- 3000 inwoners waaronder heel wat jeugd. Er zijn heel wat werklozen onder de bevolking en zij die werken zijn uren en soms dagen van huis weg. De kinderen en jeugd worden dan meestal opgevangen door de grootouders.

Voor de kleinere kinderen is er vakantieopvang voorzien in de school. Deze opvang steunt op vrijwilligers, de ouders (zij die het kunnen) betalen wel een kleine vergoeding per dag. Voor de tieners is er echter geen georganiseerde opvang voorzien. Zij hangen meestal hier en daar wat rond op de straat of voeren her en der een klusje uit voor een aalmoes. 

Ons project wil hier verandering in brengen, maar daarvoor hebben wij uw steun nodig!

Met uw steun willen eerst en vooral de vakantiekinderopvang een financiële "boost" geven, zodat zij wat nieuw spel- en sportmateriaal kunnen aankopen.

Met uw steun willen we ook de tieners helpen. De stad stelt immers een gebouw ter beschikking waar zij terecht kunnen voor wat begeleid vermaak. Dit gebouw moet echter gerenoveerd worden. Hiervoor stelt de stad personeel ter beschikking en met uw financiële steun kunnen wij een bijdrage geven voor de aankoop van enkele noodwendige materialen: sanitair, schrijnwerk, verf, aanleggen tuin, aankoop spel- en sportmateriaal, enz...

De tieners gaan begeleid worden door monitoren die opgeleid gaan worden door mensen uit Belgische jeugdbewegingen die zich hiervoor vrijwillig engageren!

Help ons om ons project te realiseren en help zo de jeugd van Csanadpalota. Steun nu!

Bij deze staan de bevolking en wij erop om u bij voorbaat te bedanken!

PS: Voor sponsorende bedrijven maken wij graag een fiscaal attest van sponsoring op of een factuur voor de door u gekozen "perk".

Activity highlights See all10
Follow this campaign to receive updates by email.

Perks

€30
EHBO setje voor onderweg
  • 1 claimed
Een ongevalletje tijdens een uitstapje, wandeling of fietstochtje? Met de handzame EHBO set heb je steeds een basis aan EHBO materiaal bij de hand.
Het setje kan in een handtas, rugzakje of broekzak opgeborgen worden.
More ... Less ...
€60
Branddeken Fireblanket
  • 0 claimed
Het innovatieve blusdeken van KOMPANE (FiXXeo) is ontwikkeld met de deskundige inbreng van diverse brandweerlieden en opleiders. Het blusdeken is meerdere keren uitvoerig getest en voldoet aan de Europese norm EN1869:1997. Hiermee is het KOMPANE (FiXXeo) blusdeken ook geschikt voor bijvoorbeeld frituurbrand.

Het blusdeken kenmerkt zich door:

- Formaat: 1,10m x 1,30m
- Handig: snel en makkelijk uit de houder te trekken met de stevige handgrepen.
- Veilig: stevige handgrepen aan een grote deken, dus geringe kans op verbrande handen.
More ... Less ...
€150
Prymos universele blusspray
  • 0 claimed
De enige, in Nederland en Duitsland, goedgekeurde innovatieve schuimblusser met grootse prestaties.
Verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. Hij is licht in gewicht, compact en is met één hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een spuitbus kan iedereen, ongeacht leeftijd, deze gebruiken. Een onmisbaar veiligheidsproduct bij beginnende branden in en rond huis of kantoor.
More ... Less ...

People just like you

People just like you have raised $129,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions