Thank you everybody. Our campaign is now over.
Hjælp til advokat omkostninger m.m.
kr200 raised
0% of kr100k goal
1 contributor
0 days left
Ended May 31, 2013
Jeg har opbrugt alle mine økonomiske ressourcer og føler mig nu nødsaget til at anmode om økonomisk assistance fra folk, der har midler til at hjælpe.
Min situation er således:
Jeg har i længere tid været i en juridisk kamp med den danske regering om ...
Jeg har opbrugt alle mine økonomiske ressourcer og føler mig nu nødsaget til at anmode om økonomisk assistance fra folk, der har midler til at hjælpe.
Min situation er således:
Jeg har i længere tid været i en juridisk kamp med den danske regering om at forsøge at generhverve min permanente opholdstilladelse. For at gøre en lang historie kort, har jeg investeret de sidste 25 år af mit liv i Danmark, hvor mine tre børn er født og opvokset, blot for at kunne konstatere at min permanente opholdstilladelse blev inddraget, fordi jeg – uden at være vidende om stramning af reglerne - var for længe ude af Danmark.
Sagen er, at jeg rejste til USA og befandt mig dér i omkring 3 år med det formål at passe min syge mor, der til stor sorg døde i november 2011 på grund af lunge- og bugspytkirtelkræft. Herefter rejste jeg hjem til Danmark, hvor jeg til min store overraskelse opdagede, at min permanente opholdstilladelse i mellemtiden var blevet inddraget, og har derfor skullet kæmpe for at genvinde den siden.
Den eneste familie jeg har tilbage i mit liv er mine tre børn på henholdsvis 20, 22 og 24 år. Alle mine venner er ligeledes her i Danmark. Så det at få nægtet opholdstilladelse er absurd i sig selv - jeg har ingen andre steder at tage hen og Danmark er mit hjem!
Medens jeg kæmper min juridiske kamp, har jeg fået lov at opholde mig i Danmark, men jeg har ikke tilladelse til at påtage mig et arbejde og derved tjene penge. Mine børn er studerende, hvorfor deres indkomst er begrænset. Med hensyn til mine venner, har de allerede bidraget med så meget de kan (til husleje og fornødenheder, mm.).
Mine nuværende juridiske omkostninger er betydelige, og der er naturligvis flere på vej.
Jeg er både fysisk, mentalt og økonomisk nedkørt, så på nuværende tidspunkt kan jeg kun tilbyde min inderlige taknemmelighed overfor alle og enhver, der føler, at de har viljen samt økonomiske midler, stort som småt, til at hjælpe mig.
Oprigtigt tak!
Bryce Duncan
Activity highlights See all1
Follow this campaign to receive updates by email.

People just like you

People just like you have raised $130,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions