Campaign extended! Our deadline has passed but you can still help.
Vattna en trädgård & ett barn äter en grönsak!
kr1,200 raised
15% of kr8k goal
5 contributors
4 Years running
Jag åkte till sydöstra Kenya i höstas med Amzungo Volontärresor för att volontärarbeta. Där lärde jag känna Caroline, en fransyska som volontärarbetade i en by som heter Vyongwani. Jag åkte dit på besök och slogs av hur mycket det arbetades i ...

Jag åkte till sydöstra Kenya i höstas med Amzungo Volontärresor för att volontärarbeta. Där lärde jag känna Caroline, en fransyska som volontärarbetade i en by som heter Vyongwani. Jag åkte dit på besök och slogs av hur mycket det arbetades i byn för att förbättra villkoren för byborna - och inte av en organisation utan av de själva.

De har planer för att ta dit turister som vill titta på den lokala Colobusapan, de anlägger naturleder, planterar träd för att minskar erosion och håller nu på att bygga ett besökscenter.

Mike, min vän som ni ser på bilden är eldsjälen bakom alltihop (och driver Kaya Teleza Conservation Group) och det han vill är att hans by ska ha en chans att utvecklas. Ett led i detta är att anlägga en grönsaksträdgård för att ge barnen i byn en chans att äta mer än ett mål mat om dagen. Men det saknas ett ordentligt bevattningssystem, pump och vattentank för att den ska frodas. Jag har stöttat projektet personligen sen jag kom hem men nu behöver vi ytterligare hjälp. Det hela kommer kosta 8000 SEK (ca 100 000 KES - kenyanska shilling) och om vi får din support med 100 kr per person så behöver bara 80 personer bidra så har vi nått vårt mål! Hoppas du vill hjälpa till. Ditt stöd kommer att göra skillnad!

Activity highlights See all8
Follow this campaign to receive updates by email.

People just like you

People just like you have raised $130,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions