Campaign extended! Our deadline has passed but you can still help.
Cuanta pasta portem acumulada?
192 raised
5% of €4k goal
3 contributors
4 Years running
Només segueix llegint si compleixes AFIRMATIVAMENT les següents característiques:
- Tens curru, o alguna font d'ingressos?
- Vius a la província de Girona?

En cas afirmatiu DISFRUTA de la proposta!! =D

D'aquí 2 setmanes el diumenge 16 de Març a les 12 de la nit finalitza el plaç per el BOTE que organitzem per portar KAOTIKO a la província de GIRONA!!!

L'única data que tenen lliure per a la primera meitat del 2014 és (passat setmana santa) "el dissabte 26 d'Abril"!!!

La tarifa del grup són mes o menys uns 7000€ (depén de les condicions del concert pot variar) a continuació sumeu-li el RIDER TÉCNIC i és desorbita a uns 8000€. Si ens quedavem aquesta data, ens ho deixaven per 4000€ peró encara faltava incloure-hi els 1000€ del "lloguer el equips especials que nessesiten RIDER". Els hi hem estat plorant, i ens han dit que per aquesta data que ens ofereixen, per 3000€ ens el poden fer. Així que per 4000€ els podem tenir a la província!! 

S'han de aconseguir vendre 250 entrades mínim, per a tal de que vinguin. Si sen venen mes, o a taquilla és destinaràn els diners extres a fer BOTE al següent concert que votarem a través del FACEBOOK (provablement "EL ÚLTIMO QUE ZIERRE"). El preu de les entrades a TAQUILLA seràn de 32€. Els 50€ extres, és destinaràn a la PERSONA que surti votada al FACEBOOK, per fer de "taquiller inocent/a" la nit del concert i poder garantitzar transparéncia al funcionament del taquillatge, etc..

En cas de que no és venguin el mínim d'entrades, nessesáries. És retornaran INTEGRAMENT tots els diners amb 2 clics. (Nota important: la empresa FUNDRAZR.COM per poder fer servir aquest servei de gestió del BOTE cobra 8% + 0.30€ per transacció.) Aquesta cuantitat NO ÉS RETORNARÀ!! Si voleu veure-li el pél al grup, haureu d'assumir aquest risc!! (Alternativa, informar-nos d'un servei mes efectiu que hi hagi per internet!!)

Per què s'ha de organitzar un concert d'aquestes dimensions a BOTE?

Descripció: Els organitzadors de la sala el Mas de Banyoles, hem rebut moltes propostes de grups, cantants, bateries, guitarristes, etc.. del voltant de tota la província de Girona demanant-nos que organitzem CONCERTS guapos, i els ajudem a PROMOCIONAR-SE!!

El que hem DETECTAT quan hem organitzat concerts de 1era divisió. És de que si que és RENTABLE i POSSIBLE organitzar-vos'en 1 cop al mes concerts de qualitat. L'únic factor DETERMINANT és la relativament alta "INVERSIÓ" que s'ha de fer respecte el POC benefici que aquestes activitats generen.

Trobar INVERSORS no és cap problema, en tenim una llarga llista, que estàn ANSIOSOS a "APOSTAR CALERS" i a que els hi portem auténticas GANGUES. El problema estar en el BENEFICI, aquest tipus de apostes genéren uns beneficis molt baixos, respecte altres apostes que els hi arriben a les seves agendes.

Els INVERSORS busquen DOBLAR, són com ludópates, no pas "procuradors d'activitats socials". Si els hi expliques, de jugar a una ruleta on "si falles el numero" perds els teus diners, i si encertes recuperes la aposta, no és gens atractiu per a ells i n'hi s'ho pensen en voler tornar a jugar.

Si voleu que és garantitzin una CONSTÀNCIA mensual d'aquest tipus de events durant l'época que sigui que duri la crisis. Només serà possible, si HI HA aquest tipus de conscienciació del POC BENEFICI que genera organitzar concerts d'aquest calibre. O ens organitzem "Els clients" o els empresaris, no ho organitzaràn.

Els preus de les entrades són molt cars, no?

Descripció: Aixó és relatiu. El cost és el que és. Aquestes bandes, són PROFESSIONALS, és dediquen les 8h "del curru" assejant, i millorant les seves habilitats. Venen de molt lluny, el materials que és requereixen són molt cars. Nosaltres som AMANTS d'aquest tipus de música, no sortim gaire sovint. Currem dur, i estem liats tot el mes. I disfrutem molt mes pagant 15€ per una experiéncia mensual BRUTAL!!, que pagar 3€ per viure una experiéncia MEDIOCRE.  

Carpe Diem!

Així és falta de organització?

Descripció: Creiem que si. Per aixó hem ORGANITZAT tots "aquests" cabos sueltos, que corren desamparats. I els hem volgut lligar i concentrar-los en un sol punt. Per a ajudar a PROMOURE aquest tipus de activitats, perqué no són només activitats! Són EXPERIÉNCIES, i darrera cada un d'aquest concerts és generen moments únics de GRAN VALOR!

Imatge del grup

Atentament,
Organitzadors de la Sala El Mas de Banyoles

Activity highlights See all3
Follow this campaign to receive updates by email.

Perks

€16
€16 - Entrades anticipades a 16€ (-50% descompte)
  • 1 claimed
Val per 1 Entrada a taquilla el dia del event. Important! En cas de no "arribar-se" a fer el concert el 8% del valor d'aquesta entrada s'el queda la empresa FUNDRAZR que és la que manté aquest servei per cada ticket venut suposa 1.28€ + 0.35€ que també s'els a queda PAYPAL per transacció gestionada. En cas de devolució s'et retornarà 14.07€ dels 16€ que has pagat.
More ... Less ...
€80
5 Entrades (+1 gratis) a 80€ (-66% descompte)
  • 0 claimed
Val per 6 Entrades a taquilla en total el dia del event.

Important! En cas de no "arribar-se" a fer el concert el 8% del valor d'aquesta entrada s'el queda la empresa FUNDRAZR
que és la que manté aquest servei per cada ticket venut suposa 6,40€ + 0.35€ que també s'els a queda PAYPAL per transacció gestionada.

En cas de devolució s'et retornarà 73,25€ dels 80€ que has pagat.
More ... Less ...
€160
€160 - 10 Entrades (+3 gratis) a 160€ (-77% desco
  • 0 claimed
Val per 13 Entrades a taquilla en total el dia del event. Important! En cas de no "arribar-se" a fer el concert el 8% del valor d'aquesta entrada s'el queda la empresa FUNDRAZR que és la que manté aquest servei per cada ticket venut suposa 12,80€ + 0.35€ que també s'els a queda PAYPAL per transacció gestionada. En cas de devolució s'et retornarà 146,85€ dels 160€ que has pagat.
More ... Less ...
€1,000
1000€ INVERSOR +25% - Del total de Taquillatge
  • 0 claimed
Val per el 25% del TOTAL d'entrades venudes a taquilla + el TOTAL de les anticipades al dia del event. Important! En cas de no "arribar-se" a fer el concert
el 8% del valor d'aquesta inversió s'el queda la empresa FUNDRAZR que és la que manté aquest servei per
inversió feta suposa 80€ + 0.35€ que també s'els a queda PAYPAL per transacció gestionada.
En cas de devolució s'et retornarà 919,70€ dels 1000€ que has invertit.
More ... Less ...
€2,000
2000€ INVERSOR +50% - Del total de Taquillatge
  • 0 claimed
Val per el 50% del TOTAL d'entrades venudes a taquilla + el TOTAL de les anticipades al dia del event. Important! En cas de no "arribar-se" a fer el concert
el 8% del valor d'aquesta inversió s'el queda la empresa FUNDRAZR que és la que manté aquest servei per
inversió feta suposa 160€ + 0.35€ que també s'els a queda PAYPAL per transacció gestionada.
En cas de devolució s'et retornarà 1839,70€ dels 2000€ que has invertit.
More ... Less ...
€4,050
4050€ INVERSOR +100% - Del total de Taquillatge
  • 0 claimed
Val per el 100% del TOTAL d'entrades venudes a taquilla + el TOTAL de les anticipades al dia del event. Important! En cas de no "arribar-se" a fer el concert
el 8% del valor d'aquesta inversió s'el queda la empresa FUNDRAZR que és la que manté aquest servei per
inversió feta suposa 324€ + 0.35€ que també s'els a queda PAYPAL per transacció gestionada.
En cas de devolució s'et retornarà 3674,70€ dels 4050€ que has invertit.
More ... Less ...
Show Discontinued Perks
€16
Entrades anticipades a 16€ (-50% descompte)
€160
10 Entrades (+3 gratis) a 160€ (-77% descompte)

People just like you

People just like you have raised $130,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions