Behoud bomen op Begijnhoflaan
25 raised
1% of €3.5k goal
2 contributors
5 Years running
Help ons om de bomen op de Begijnhoflaan opnieuw te laten onderzoeken !

Als reactie op de plannen van de Groendienst van Stad Gent om de prachtige kastanjebomen in de Begijnhoflaan te rooien, zijn de bewoners van de Begijnhoflaan een juridische ...
Help ons om de bomen op de Begijnhoflaan opnieuw te laten onderzoeken !

Als reactie op de plannen van de Groendienst van Stad Gent om de prachtige kastanjebomen in de Begijnhoflaan te rooien, zijn de bewoners van de Begijnhoflaan een juridische procedure gestart om deze markante bomen te redden.

Onderhandelingen met de Stad Gent hebben geleid tot het aanstellen van een onafhankelijke expert, die een nieuw en grondig onderzoek zal uitvoeren naar de gezondheid van de bomen. De bewoners dienen de helft van de kosten van deze expertise te betalen: 3.500€.

Deze kosten komen bovenop de reeds gemaakte kosten van de juridische procedure en de initiële tegenexpertise die de bewoners in november al lieten uitvoeren. We zouden het daarom heel erg waarderen indien er nog buren of sympathisanten hun steentje zouden bijdragen: uiteindelijk is het in het belang van de hele buurt dat de bomen op de Begijnhoflaan behouden blijven.

Daarom doen wij nu deze oproep om een financiële bijdrage te leveren. Dit kan via deze Facebook app, met behulp van uw kredietkaart of PayPal account. Of u kan ook gewoon een bedrag naar keuze over schrijven op de derdenrekening van onze advocaat:

Rek nr 001-0615359-67
IBAN: BE93 0010 6153 5967 BIC: GEBA BE BB Bank: Fortis Bank Op naam van :
Derdenrekening Advocaat Christophe Vangeel,
Lange Lozanastraat 24 - 2018 Antwerpen

Wij rekenen op jullie steun !

Volg onze actie op onze Facebook pagina:
https://www.facebook.com/BehoudDeBomenOpBegijnhoflaan
Activity highlights See all2
Follow this campaign to receive updates by email.

People just like you

People just like you have raised $130,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions