Jepni ndihmen tuaj per tifozerine e kuqe!
$795 raised
80% of $1k goal
24 contributors
7 Years running
PARTIZANI eshte ngjitur ne Superlige! Tifozet e kuq kane qene fantastike keto sezone duke ndjekur skuadren kudo, me shume veshtiresi financiare.Le t'i ndihmojme me sa kemi mundesi qe ata te vazhdojne te mbushin shkallet e stadiumeve ...
PARTIZANI eshte ngjitur ne Superlige! Tifozet e kuq kane qene fantastike keto sezone duke ndjekur skuadren kudo, me shume veshtiresi financiare.Le t'i ndihmojme me sa kemi mundesi qe ata te vazhdojne te mbushin shkallet e stadiumeve dhe te jene gjithnje #1 ne Shqiperi.

Mund te jepni $5, $10, $15, apo vini shumen qe mundesi dhe klikoni "Give". Leket do ti kalojne grupit "Ultras Guerrils 08-09", grupit me te madh te ultrasve te Partizanit. Mbledhja e lekeve po behet nga Partizani.Net, faqe qe ekziston prej mbi 10 vjetesh dhe qe mbahet vullnetarisht nga tifozet.

Programi merr 30 cent per cdo dhurate, plus dicka qe merr edhe PayPal kur pagesa behet me karta. Por gjithcka eshte publike dhe shuma e dhuruar mund te shihet nga te gjithe dhe pas cdo donacioni, ashtu si dhe numri i atyre qe kane dhuruar, sa kane dhuruar e cdo gje tjeter.

Destinacioni ekzakt i donacioneve do te percaktohet nga vete ultrasit e kuq dhe cdo sugjerim eshte i mirepritur. Koreografi ne stadium, shperblime per lojtaret, trofe te ndryshem, e shume e shume mundesi te tjera.
Activity highlights See all25
Follow this campaign to receive updates by email.

People just like you

People just like you have raised $129,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions