Campaign extended! Our deadline has passed but you can still help.
Help brochures sponseren om massaal te verspreiden
75 raised
8% of €1k goal
5 contributors
4 Years running
Met restart passenger Ferries hebben we al heel wat mensen kunnen bereiken. Helaas zit niet iedereen op internet.  We willen op 10.000 tot 30.000 exemplaren een Brochure maken met de belangrijkste elementen van het havendossier.

Met restart passenger Ferries hebben we al heel wat mensen kunnen bereiken. Helaas zit niet iedereen op internet.  Het is belangrijk om de internet campagne voor nieuwe Ferrylijnen en tegen de sloop van de vismijn naar buiten te brengen. Daarom willen we leuk campagne materiaal laten maken. 

Wat willen we aankopen?

  1. 30.000 brochures waarop we aantonen wat er fout loopt in de haven (visserij en ferrylijnen) en tegelijk mogelijke alternatieven voor de afbraak van de vismijn aanreiken. Dit kost 700€
  2. Stickers en Vlaggen "Bluuf me je fikken van de Miene" en "Restart passenger Ferries" laten drukken.
  3. Wat advertentieruimte op Internet of in de kranten kopen.

Vanaf iets meer dan 400€ kunnen we al 10.000 brocures laten drukken. Maar als we 700€ halen trekken we naar de drukker voor de 30.000 brochures voor elke Oostendse brievenbus. Als we meer ophalen zullen we dit zeer wijs gebruiken voor het goede doel. 

Help ons! Als een aantal mensen een klein bedrag stort kunnen we grootste dingen doen.

Activity highlights See all5
Follow this campaign to receive updates by email.

Perks

€5
Grote dankbaarheid
  • 1 claimed
We zijn je heel erg dankbaar, jouw bijdrage is het beging van een betere bewustwording van de Oostendenaars.
More ... Less ...
€15
Eeuwige dankbaarheid
  • 0 claimed
Je krijgt de eeuwige dankbaarheid om jouw bijdrage wellicht een keerpunt voor onze campagnes voor een levendige haven. Daarbovenop ontvang je van ons de zelfklever "Bluuf me je fikken van de Miene".
More ... Less ...
€50
Een pint gaan pakken
  • 0 claimed
Iemand die 50€ over heeft voor de goede zaak wil ik zeker eens ontmoeten. Daarom trakteer ik je in de kantine van de vismijn op een frisse pint. Bij die gelegenheid krijg je van ons natuurlijk ook een zelfklever "Bluuf me je fikken van de Miene".
More ... Less ...
€100
Een pint en persoonlijke rondleiding
  • 0 claimed
Ik trakteer je op een pint in de kantine van de Oostendse vismijn. Maar eerst leid ik je persoonlijk rond op Oosteroever, Churchilkaai en natuurlijk het gebied van de vismijn.
More ... Less ...
€500
Rondleiding Maritieme geschiedenis Oostende
  • 0 claimed
We trekken samen per fiets of auto een ganse dag Oostende rond om het maritieme verleden van onze stad te ontdekken. We trekken naar schorren die niet zo lang geleden nog zee waren, we ontdekken hoe de zee en het water Oostende gemaakt heeft. We bezoeken natuurlijk ook onze haven, vissershaven en Oosteroever. Zo kun je met eigen ogen zowel de kansen als de gemiste kansen zien.
More ... Less ...
€1,000
Rondleiding Maritieme geschiedenis Oostende
  • 0 claimed
Dezelfde Perk als voor 500€. De rondleiding rond de Maritieme geschiedenis van Oostende. Maar omdat jouw bijdrage van onschatbaar belang is, trakteer ik je bovendien nog met een lekkere maaltijd.
More ... Less ...

People just like you

People just like you have raised $130,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions