Thank you everybody. Our campaign is now over.
O viata mai buna pentru Catalin
599 raised
30% of €2k goal
23 contributors
0 days left
Ended Jan 1, 2020

Suma actualizata pana acum este:   € 1729.- !!!!!!  Multumim foarte mult!!!!!


Buna!
Ma numesc Nicoleta Poganu si as dori sa va solicit ajutorul pentru un prieten foarte bun care are mare nevoie de un pat special,adaptat nevoilor lui si care i-ar imbunatati starea de sanatate.

   Acest pat are o baza reglabila astfel incat si-ar putea aduce corpul intr-o alta pozitie si sa respire mai bine,previne problemele circulatorii si aparitia escarelor.

   Daca am putea aduna mai multi bani,i-am face o surpriza si i-am lua chiar si un filtru pentru aer,pentru o respiratie mai buna dar,oricum,patul este prioritatea!

   Sa va spun cine este prietenul meu.

   As vrea sa va spun o poveste despre cineva foarte drag mie.E atat de special incat va fi greu sa nu scriu mult despre el.Unii prieteni sunt trimisi de Dumnezeu in vietile noastre iar prieteniile adevarate devin parteneriate.Cuvintele sunt nefolositoare atunci cand vrem sa vorbim despre cat de mult poate insemna cineva.

   Numele prietenului meu minunat despre care vorbesc este Catalin Danaila. Eu si Catalin locuim in Romania dar in zone diferite, separati de o distanta de 700 km. Ne-am intalnit pe un grup de facebook pentru persoane cu dizabilitati, amandoi avand o boala neuromusculara. Suntem uniti nu doar de probleme dar, mai mult de atat, de sensibilitatea si umanitatea pe care amandoi le avem. Avem atat de multe lucruri in comun. Dragostea si compasiunea pentru animale si oameni care au nevoie de ajutor sunt o parte din ele. Dar Catalin e mai mult. Este persoana cea mai generoasa,sensibila, loiala si devotata pe care am cunoscut-o vreodata. Intotdeauna vrea sa ajute pe toata lumea iar inima ii este sfasiata pentru fiecare animalut care sufera. Pas cu pas am aflat multe lucruri despre povestea de viata a bunului meu prieten.

   Catalin are 46 de ani iar diagnosticul lui e atrofie musculara spinala (SMA). E imobilizat in scaun rulant iar atrofia musculara e progresiva, degenerativa.Se lupta mult sa mentina boala macar in stadiul actual. Din nefericire, situatia s-a agravat in timp deoarece SMA afecteaza toti muschii (maini, picioare, plamani, respiratie). In ochii mei el e un erou!E atat de inteligent si plin de compasiune incat limitele fizice par a fi atat de nedrepte. Dar boala nu e optiunea nimanui iar o sanatate buna e ceea ce meritam cu totii. Pentru unii dintre noi un“strop” de sanatate si putina fericire sunt de ajuns, nu cerem mult.

   Catalin are multe nevoi dar intotdeauna a donat si i-a ajutat pe ceilalti. I-a ales mereu pe ceilalti inainte de-a se gandi la el insusi. Dar el e primul in ochii mei.

   Unul dintre lucrurile de care Catalin are mare nevoie e un pat adaptat nevoilor lui. Muschii mainilor fiindu-i grav afectati, nu se poate ajuta sa-si schimbe pozitia in pat, sa se intoarca sau sa se ridice. Trebuie sa-i dea telefon fratelui, sa-i ceara ajutorul pentru aceste miscari. Dar nu poate apela telefonic in mijlocul noptii sau cand fratele lui e la servici. Patul acesta ar aduce o mare schimbare in viata lui. I-ar readuce putina independenta, ceea ce e foarte important pentru cineva care are o dizabilitate.

   Imaginati-va cum ar fi sa stati intr-o singura pozitie, fara sa va puteti ajuta din cauza lipsei de putere in maini. Acest pat special e foarte util atat ziua cat si noaptea. Il va ajuta sa-si schimbe pozitia, sa previna escarele, sa nu faca presiune ramanand imobilizat intr-o singura pozitie, va preveni problemele circulatorii si va respira mai bine. Un somn mai bun ii va imbunatati starea de sanatate.

   Va rog ajutati-ma sa il ajut pe Catalin! De data aceasta are nevoie de noi! Haideti sa reusim impreuna si sa fim o parte dintr-o poveste de viata! Catalin merita tot ajutorul si o spun din toata inima.

   Acesta este patul de care are nevoie iar costul lui e de aproximativ 1800 euro, doar ca nu stiu care va fi taxa de curierat ce se va adauga la pret. Daca reusim sa strangem 2000 euro si vor mai ramane bani dupa achizitionarea patului, al 2-lea link este cu ceva de care ar avea nevoie pentru problemele de plamani. Oricum, as spune ca strangerea de fonduri sa fie de 2000 euro pentru acest pat.

 

Daca nu aveti un cont paypal sau card de credit,puteti dona in contul bancar.
RO63 RZBR 0000 0600 1995 9919, Cătălin Phoenix Dănăilă
E important sa faceti mentiunea ca donatia e pentru patul lui Catalin,pentru fundraising.

Highlights

See all activity23

Updates

Subscribe to receive updates by email.

Activity

People just like you

People just like you have raised $182,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions