Thank you everybody. Our campaign is now over.
CAMPANIE UMANITARA GRUP ROMANIA UNITA
310 raised
11 contributors
0 days left
Ended Mar 30, 2015
Suntem administratorii grupului ROMANIA UNITA si initiem o campanie de ajutorare a persoanelor defavorizate din România. Incercam prin initiativa noastră sa intindem o mana de ajutor celor ce au nevoie sa se ridice, sa poata face un pas înainte......

Suntem administratorii grupului ROMANIA UNITA si initiem o campanie de ajutorare a persoanelor defavorizate din România.

Incercam prin initiativa noastră sa intindem o mana de ajutor celor ce au nevoie sa se ridice, sa poata face un pas înainte, sa zambeasca si sa creadă intr-un viitor mai bun.

Stim ca reprezentam o picătură de speranta intr-un ocean de nevoi, dar speram că tot mai multi oameni ne vor urma exemplul si ne vor ajuta sa eliminam măcar o parte din aceste nevoi.

Va vom tine la curent cu sumele strânse in urma campaniei si va vom prezenta cazurile care au beneficiat de pe urma donatiilor voastre.

Ajutati-ne pentru a putea ajuta !

Va multumim !

Donatiile se pot efectua in trei moduri :

1 - Online din contul  Paypal (doar cei care detin un cont de Paypal)

2 - Online cu cardul (plata procesata prin Paypal, pentru cei care nu au un cont de Paypal)

3 - Offline prin transfer bancar in contul : 


* Doar cei care doneaza prin PayPal (cont Paypal sau card) apar in lista de donatori din pagina campaniei, pentru cei care folosesc contul bancar vom afisa (print screen) cu fiecare tranzactie efectuata.

Activity highlights See all13
Follow this campaign to receive updates by email.

People just like you

People just like you have raised $126,000,000+ for causes they and their friends care about.

Start your own campaign
Recent contributions